Taxatierapport | Makelaarsplein Eindhoven

Bij Makelaarsplein Eindhoven kunt u terecht voor een voordelige taxatie in Eindhoven en omgeving. Doordat onze erkende taxateurs volgens de laatste eisen en richtlijnen kunnen wij u garanderen dat de taxatierapporten aan alle eisen van hypotheekverstrekkers voldoen.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij zullen hieronder de drie meest voorkomende redenen weergeven.

Financieren / kopen van een woning

Wanneer u een woning koopt zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken.

Verbouwen / verbeteren van de woning

Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Echtscheiding of erfenis

Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport te worden opgemaakt. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

NWWI taxatierapport Eindhoven

Wanneer u een hypotheek nodig heeft voor de aankoop van uw woning, zal de hypotheekverstrekker vragen om een gevalideerd taxatierapport. Een gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt eveneens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Bij De Woning Taxateur heeft u al een gevalideerd taxatierapport voor € 608,57 incl. btw.

N.B. Niet alle hypotheekverstrekkers hanteren dezelfde geldigheidsduur van een taxatierapport. Dit kan variëren van drie tot zes maanden.

Een taxatie nodig? Wij regelen dit binnen enkele dagen!

Wij zijn lid van de NVM en Nederlands Register Vastgoed Taxateur Unie, NWWI, Erkende Taxateurs Unie, TVI, iValidatie.